WordPress migraties


Een migratie is nodig wanneer je een WordPress website wilt verplaatsen. Bijvoorbeeld als de website op een nieuwe domeinnaam of URL getoond moet worden. Ook komt een migratie voor wanneer een website naar een andere hostingpartij verhuist moet worden.

IP Wereld ondersteund je graag bij dit proces. Bovendien kunnen we je voorzien van WordPress hosting op ons eigen platform. Wanneer je huidige hostingpartij frequente performance problemen heeft of wanneer de technische ondersteuning ieder probleem wijt aan het CMS kan een migratie een logische stap zijn.

ontwikkeling

WordPress websites

Iedere partij, ieder platform


Omdat wij migraties uitvoeren voor een grote groep klanten maakt het niet uit bij welke partij de website is ondergebracht. Of je website nu draait op het nieuwste cloud-platform of een server op je zolderkamer, wij migreren de data! Uiteraard kunnen we je voorzien van advies op maat als je op zoek bent naar een nieuwe hostingpartij.

Het stappenplan


Na een kort kennismakingsgesprek vragen we je om de inloggevens van de huidige WordPress website. We nemen een kijkje in je site zonder dat we wijzigingen maken. Hierna ontvang je direct en geheel vrijblijvend een offerte voor de migratie. Bij eventueel akkoord vragen we aanvullende gegevens op en plannen we de migratie in. In de meeste gevallen kunnen we de migratie dezelfde dag nog uitvoeren!

migratie

Dé basis, waar we goed in zijn


Bespaar geld. Migraties made easy.

Rudy Sessink
Rudy Sessink

Je website laten migreren? Dan staat IP Wereld voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen →