Woocommerce webshop laten maken


Een WordPress webshop laten maken doet u bij IP Wereld. Ons bureau bouwt een professionele webshop, opgeleverd in WordPress. Een webwinkel in dit programma maken zorgt er voor dat u zelf gemakkelijk aanpassingen kunt doen, zonder dat het design hieronder hoeft te leiden. Uiterlijk is namelijk belangrijk, maar gebruiksgemak van de online shop is voor zowel u als uw bezoeker nog belangrijker. Met behulp van de module WooCommerce kan u in WordPress uw webshop laten maken. Dit programma kent enkele voordelen, waar u zo meer over kunt lezen.

Wanneer u een complete webshop laat maken, is uw voornaamste doel dat deze converteert. Bezoekers kunnen het uiterlijk erg professioneel vinden, maar uiteindelijk maakt dit niets uit wanneer zij geen product bij u bestellen. Een webwinkel laten bouwen die voorzien is van WordPress zorgt er voor dat uw conversie relatief hoog ligt, waardoor uw kosten relatief laag liggen.

woocommerce

WordPress websites

Presentatie en performance


Het is cruciaal dat je webshop snel en correct wordt ingeladen. Daarom zorgt IP Wereld dat iedere pagina zich aanpast aan de schermgrootte en de browser – perfect voor smartphones en tablets. We streven naar het beste van twee werelden. In ons projecten staat “simplicity” centraal waarbij de functionaliteit en een strategisch design ervoor zorgen dat je website aansluit op de doelgroep. Je webshop zal er perfect uitzien en altijd “rete-snel” worden ingeladen ongeacht het apparaat!

Woocommerce development


Wij geloven niet in het “one size fits all” principe. Zeker niet wanneer het gaat om ecommerce website development en design. Daarom maken wij iedere WordPress webshop op maat waarbij Woocommerce wordt gebruikt als ecommerce oplossing. Je webshop zal het sales proces vereenvoudigen en aansluiten op de vraag van de doelgroep.

Met de methodes van IP Wereld geef je jouw online conversie een boost. Neem gerust een kijkje bij ons werk.

website ontwikkeling

Rudy Sessink
Rudy Sessink

Hulp nodig om online succes te boeken? Dan staat IP Wereld voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen →